Bemutatkozás

Gránit síremlékek - Gránit sírkövek

Cégünk fő profilja gránit síremlékek kis- és nagykereskedelme, készítése, de kiegészítő tevékenységként foglalkozunk külső- és belsőépítészeti kőmunkákkal is.

Társaságunk alapítói saját területük szakemberei, melyek hosszú évekre visszanyúló tapasztalata és dinamizmusa a garancia a zökkenőmentes üzletmenetre. Célunk, hogy az általunk értékesített kiváló minőségű termékek kiváló szolgáltatással párosuljanak. Ennek szellemében, partnereink igényeinek megfelelően alakítjuk, és folyamatosan bővítjük termékskálánkat.

Termékeink páratlan minőségét és időtállóságát a világ különböző országaiból származó, egyedülálló tartósságú gránit alapanyagok adják. Az átgondolt tervezés, az alapos, igényes megmunkálás, a rövid határidők, a korrektség és nem utolsó sorban az átlagosnál 20-25%-al alacsonyabb árak teszik vonzóvá cégünket ügyfeleink számára.

Kiskunhalasi telephelyünkön megtekinthető mintadarabok mindegyike megvásárolható és rövid határidővel helyszínre építhető!

Kérjük, látogasson el hozzánk Ön is!

Rólunk

Cégünk fő profilja gránit síremlékek kis- és nagykereskedelme, készítése, de kiegészítő tevékenységként foglalkozunk külső- és belsőépítészeti kőmunkákkal is. Tovább...

Nyitva tartás: 09:00~17:00

Mobil: (70) 329 75 01

Minigaléria

6.jpg

.

29.jpg

Please publish modules in offcanvas position.

Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhsználói élmény érdekében.